tirsdag 7. juni 2011

Hyttetur & Himmelsprett

I helgen var vi på en flott hyttetur på Skeikampen i Gausdal. Vi leide hytte, for ingen i slekta har noen hytte i eie dessverre. Men desto mer stas når det en sjelden gang skjer at man leier en for en helg. Hytta var strålende - både utenpå og inni og vi koste oss i et sommerkledt fjell-landskap. Været var varmt og godt og det var kos for alle penga.

Dette er hytta vi rådet over en langhelg.

Toppen av Skeikampen, en lang og bratt slalombakke. Gutta som var med gikk turen opp, mens vi jentene fulgte med i kikkert.

Det ble noen småturer i marka, og her er fra en av dem.

Storesøster og jeg er ute på tur. Fin utsikt

Som østlending trodde jeg forøvrig at Skeikampen var kjent i hele landet, men da jeg fortalte bl.a arbeidskolleger her i trøndelag hva jeg skulle så ble jeg møtt med: "Hæ, skal du til fjells for å se fotballkamp?" For de trodde nemlig at jeg skulle bruke himmelspretthelga til å reise til fjells for å se Skeid spille kamp.... Som om Skeid kommer fra Gausdal..!!! Morsomt...


Posted by Picasa

2 kommentarer:

umulie sa...

Herlig med norsk natur! Jeg var på utdrikningslag i nesten lik hytte op Sjusjøen i helga. Og med det flotte været var det ekstra deilig å synke ned u boblebadet som stod på terrassen! Ha ei fin uke! Håper godværet kommer til bake.

klem fra umulie

sissel sa...

Flott tur dere hadde ser det ut som ja. Herlig.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin