tirsdag 26. april 2011

Home & Cottage

Påskeferie i sivilisasjonen - eller egentlig så ble det førpåskeferie i sivilisasjonen og påskeferie i trøndelag.

Og på førpåskeferie i Drammen så ble det bittelitt shopping. Og jeg dumpet borti en butikk jeg verken har hørt om eller sett før.
Og hvilken butikk......................ohlala.
Så mye fint  samlet på et sted, og mye hadde fine priser også.
Et øyeblikk vurderte jeg å bytte ut bilen mens jeg likevel var i sivilisasjonen, sånn at jeg kunne shoppe vilt og uhemmet. Men jeg kom til sans og samling, og endte kun opp med to store papirposer så jeg hadde armer som en sjimpanse da jeg kom til bilen.

Den nærmeste butikken ligger langt herfra, jeg tror faktisk det er Mo i Rana som er nærmest. Ikke dit man drar hver dag det.

Har ikke du heller hørt om denne butikken sier du? Nei, da kan du jo ta en titt her og se om du finner noe du liker.

4 kommentarer:

Grethebella sa...

Hei Hilde.
Så du har vært å kost deg på Gulskogen?? :) Er ikke HC en super butikk, oppdaget den for et par år siden og har shoppet mye der. Prisene er ikke avskrekkende og det er masse flott å shoppe til heimen.
Håper at alt er bra med deg.
Klem Grethe

Line Marit sa...

Skjønner at jeg må innom denne butikken neste gang vi er på besøk i Drammen. Ligger butikken på Gulskogensenteret? Søstra mi bor to minutts gange derfra, rett over jernbaneskinna ;-). Praktisk!

HildeS sa...

Ja Line Marit, butikken ligger på Gulskogensenteret. Tenk deg å hatt noe sånt her oppe da.. Da hadde jeg vært konstant blakk gitt..

Line Marit sa...

Hehe - kanskje like greit at utvalget butikker er litt redusert ;-). Jaja, da vet jeg nå hvor jeg skal stikke innom neste gang jeg er i Drammen, hvertfall :-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin