fredag 29. oktober 2010

Ågudskjelovforatdeterover.

Jeg håper ingen tar seg nær av overskriften, for det høres jo ut som om jeg har vært med på noe fælt.( Og nei, jeg har ikke glemt mellomrom) Men jeg har ikke det altså. Uansett er jeg litt glad for at dette er siste bokstav i ABC, for nå har det holdt hardt de siste bokstavene. Men er sta som et esel og skal fullføre også vet dere.
Jeg har vært med på alle tre rundene nå, og har hatt det fantastisk bra. Moro å bli kjent med nye bloggere, og jeg må jo si at jeg har vært på besøk i utrolig mange flotte blogger. Lagt meg til som følger i mange av dem, muligens for mange. Man skal jo ha tid til å titte innom en gang iblandt også.

For å avslutte denne runden hadde jeg egentlig tenkt å kline til med det nydeligste bildet jeg kunne finne i arkivet mitt, men med det været vi har hatt i det siste så tar jeg et litt mindre fint. Tatt en morgen jeg skulle kjøre på jobb, og hadde aller mest lyst til å stenge døra og været ute. Men vi har vel mange slike dager foran oss, så for en vinterhater som meg så er det vel bare å stålsette seg for dette:For flere avslutninger på ABC så har Petunia oversikten som vanlig, og du finner henne HER

Takk for en fin tid, og så håper jeg vi fortsetter å treffes i blogglandia.

8 kommentarer:

TorAa sa...

Å denne var bra.
Vi kommer vel alle til å savne ABC i ord og bilder. Det har vært utrolig spennende å følge med de ulike deltakeres løsninger - en spennende reise så og si.

Takk for alle dine spennende og flotte bidrag.

Vi sees igjen i blogosheren, ikke sant?

Petunia sa...

Hilde, du har vært kjempeflink og jeg må si jeg "deler" overskriften med deg. Denne runden har vært tung. Ikke fordi det er så kjedelig, men min kreativitet er ikke på toppen for tiden og det er så mye annet jeg også vil gjøre..
Så nå blir det en liten pause om torsdag/fredagene fra meg fremover... i alle fall en ukes tid;)
God klem fra meg!!

Maria G sa...

Jag delar din åsikt om snö, för jag är inte heller förtjust i den vita nederbörden :)
ABC har varit jätteroligt, men jag hade aldrig klarat en runda till. Beundrar alla er som gjort tre hela rundor. Själv har jag gjort nästan två.
Gillar din bild fast jag inte gillar snö :)
Ha en fin kväll & Trevlig helg!

Malys krok sa...

SÅ mye sne har ikke vi hatt, og nå har det vært bart lenge. Ikke artig, men ikke noe å gjøre med det!
Håper vi sees! Jeg har tenkt å henge meg på litt til. God helg til deg!
-Margit-

Mona sa...

Oj, har ni redan haft så mycket snö. Jag förstår vad du menar. Det är beundransvärt att vara med på tre rundor. Jag har varit med på två och tycker det har varit jättekul, men ibland har jag känt mig pressad när jag inte tyckt att jag kommit på något bra till en viss bokstav.

Kamelryttersken sa...

Er bare en ting som er bra med snø, og det er at det blir så rent, fint og lyst. Men da trenger man bare 5 cm

Inge sa...

Jeg har kun været med i denne sidste runde, og det har været sjovt at opdage og følge så mange nye blogge. Din er en af dem jeg altid har nydt at komme ind omkring.
Hav en dejlig weekend :-)

Irene sa...

Du fullfører med glans ... nysnø! Huttetu. Her i Drammen slapp vi med skrekken!

Ja, det er både på godt og ondt at det er over for denne gang. Jeg ville også fullføre (bare to runder på meg), men på slutten har det skortet både på tid og ideer. Så en liten pause er greit!

Takk for nå, vi møtes vel igjen her i bloggland :o)

Irene

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin