lørdag 3. januar 2009

Konfirmasjonsgave.....


Min eldste nevø er konfirmant i mai, så nå er jeg i full gang med å lage ham konfirmantpresangen. Jeg fikk ideen tidlig i fjor om å lage en fotobok med minner fra de første årene av hans liv, så nå har jeg brukt litt tid på å digitalisere negativer fra 1994, både mine egne og søsteren min sine. Siden hun som mor til denne gutten, har noen flere bilder enn meg som tante. Nå er denne jobben gjort, og da er det igjen å lage selve boken. Det går ikke så fort, for jeg prøver å gjøre meg flid med dette, og jeg ønsker ikke å gjøre konfirmanten mer flau enn nødvendig.. Ikke sikkert han synes gaven er så kul når han får den, men kanskje vil han synes det når han blir litt eldre..
Siden han er eldste tantebarnet mitt så ser jeg jo at jeg har møøøøøe jobb foran meg i årene som kommer, siden det er tre til av dem.. Og har jeg først begynt så må jeg fullføre, og lage til dem alle. Men det er en gave det ligger mye omtanke bak, og ikke minst jobb, for det er tidkrevende, men du verden så morsomt.

7 kommentarer:

Hobbymegher sa...

For en flott gave!!! Dette må jo være noe som kommer til å settes pris på!

Anonym sa...

Hei! Godt nyttår! Dette må da bli en fin gave! Jeg er ikke så kreativ på den fronten, jeg kjøper sølvlysestaker jeg.... ikke så moro nå, men jeg håper de setter pris på de da de blir voksne...

Så fin siden din har blitt! Min er så "vanlig" og kje, hvordan får du til å lage sånn bakgrunn???

Anonym sa...

Det blir en super gave skal du se. Kos deg med å strikke vest du, jeg holder på med den andre lua jeg også.

umulie sa...

jeg fikk til! men jeg må endre farge på bakgrunnen på bloggen, den er fortsatt joooosa... Og så er den linken til "bakgrunnstedet" mitt på der dato og overskrift over innlegget står. hmmm... tusen takk for hjelpa!

Anonym sa...

For en fantastisk flott konfirmasjonsgave. Gaver som ikke er så kule når man er 15 er gjerne de beste når man får noen flere år på baken.

. sa...

Dette må bli en super gave,
favoritt-tanten stiger nok i kurs :O).

garn og pinner og ... sa...

God ide! Slike album blir nok kjekt å ha når man kommer til skjels år og alder! Bildekavalkade over barndommen!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin