fredag 24. oktober 2008

Snart jul


Jeg abonnerer på et utrolig blad interiør magasin, og så fikk jeg en ny utgave her om dagen. Jeg har fått meg en brevordner i hylla på kontoret/gjesterommet der jeg samler på alle utgavene av dette geniale bladet sånn at jeg kan bruke det som oppslagsverk når jeg skal pusse opp litt eller bare trenger noe koselig å lese..
Ihvertfall, denne utgaven som kom nå hadde en masse julestæsj i seg, og da kjenner jeg at det begynner å krible i fingrene. 2 måneder igjen til julaften i dag er det jo faktisk også, så det er vel snart på tide å starte forberedelsene..
Har tenkt på hva slags adventstake jeg skal ha denne desemberen, og det tipset plukket jeg forøvrig opp i en aktivitetsbok vi har i barnehagen....
Men jeg koser meg alltid med dette bladet, og for dere som ikke har kikket i det enda så anbefaler jeg dere å sjekke når dere er på besøk hos en venninne om hun kanskje har det slik at dere kan få tatt en titt.. Eller så går det jo rett og slett an å kjøpe det i butikken..

2 kommentarer:

Anonym sa...

hei.
spørs nok om jeg må kjøpe dette bladet da, for den venninna mi som jeg vet har det, hun bor litt langt unna...:-)
Julie

Anonym sa...

Enig med deg i at dette er ett flott blad, faktisk lenge siden jeg har kjøpt det nå - kanskje jeg må kjøpe ett eller stikke innom deg for å låne det.
Flott brudepar var det også.
Og du ikke gå i dvale da, for da blir vi oppråd på jobb!
Ha ei fin helg. Klem fra Sissel

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin