mandag 1. august 2011

Kreta i juli

er varmt.
Men også veldig veldig deilig.
Årets sommerferie innbefattet nemlig to uker på Kreta, Kato Daratso som ligger rett ved Chania og altså nord på øya.
Dagene gikk stort sett med til å slikke sol, for det var for vamt til å gjøre noe særlig annet. Mannen og jeg prøvde oss på en shoppingtur til Chania en formiddag, men det ble en kort tur med lite shopping. Det var bare å hive seg på første buss hjem til hotellet og gå på stranda igjen.

Vi leide bil en dag og kjørte litt rundt. Hovedmålet vårt var stranda Elafonisi, som det er bilde av litt lenger nede på siden her. På veien passerte vi dette landskapet og da kunne jeg ikke gjøre annet enn å stoppe og knipse noen bilder.Disse bildene er fra Elafonisi, som ligger sørvest på Kreta. De kaller denne stranda Kretas Maldivene.. Den var flott og spesiell, men det var VELDIG masse folk der.


Dette er utsikten mot havet fra hotelltaket på Paradise Apartments i Kato Daratso, altså der vi bodde. Fra vår balkong på hotellet så vi kun svømmebassenget, restauranten og den andre bygningen dette hotellet besto av. Så derfor gikk jeg til topps for å nyte utsikten.

I fare for å bli mindre populær i familien setter jeg inn et bilde av hele reisefølget - ja altså minus fotografen da, som jo er meg. Vi var tre søstre med familier på tur og det er første gangen vi reiser på ferie sammen alle vi. Det var hyggelig, og man skal ikke se bort fra at det kan skje igjen en gang.
Og nå er ferien så godt som over. Jeg begynte på jobb igjen i dag, men skal bare jobbe 11/2 uke før jeg tar en ferieuke til. Da skal jeg på slektstreff, og det blir moro.

Fortsatt god sommer folkens!Posted by Picasa

2 kommentarer:

Sommertid sa...

Flotte bilder fra en av våres favoritt øyer i Hellas. Skal ned dit en tur i år vi også. Juli og august måned er for varme for oss. Ha en forts fin uke :)

Bekka sa...

Hei Hilde :)
Tusen takk for koselig besøk og fine ord på bloggen min!
Gleder meg til å følge deg videre også, er så gøy å oppdage "nye" blogger!
Ser ut som en fantastisk ferie på Kreta, flotte bilder!
Har lest alle Island-innleggene dine også nå, og gleder meg enda mer til tur etter det :) For en natur!!
Ha en fin kveld :) Klem

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin