onsdag 21. juli 2010

Hvor blir sommeren av?

Vi er i siste halvdel av juli, men noe særlig sommer har ikke blitt oss til del enda. Ikke noe sted i dette landet vårt har sommerværet holdt mål - etter min målestokk ihvertfall.
Vært to uker i Drammen nå, og vi hadde våre regndager der også. Men temperaturen er jo noe helt annet enn her i trøndelag. I Drammen kan man gå i shorts og t-skjorte selv når det regner, for temperaturen holder 20 grader likvel. Mens vi her i trøndelag må ikle oss vinterparkasen med usle 10-12 grader på tilsvarende dager.
Da lengter jeg etter å flytte da.

Men, været får man gjort lite med, med mindre man tar steget og flytter til Hellas eller noe da.

Siden vi har mye skyer på himmelen, så kan man jo heller bruke dagen til å ta bilder. Niesen min lurte veldig på hva jeg drev med da jeg satt med nesa i sky og fotograferte himmelen. Hun synes nok jeg var veldig snål som gjorde det. Men da hun så bildene så forsto hun hvorfor.Synes disse bildene ble ganske kule faktisk, og de er så og si ikke redigert. Når jeg redigerer forøvrig, bruker jeg Picasa.Posted by Picasa

2 kommentarer:

Line Marit sa...

Så flotte sky-bilder!

Været er ille her. Ikke regn hele tida, vi kan vel ikke klage over det, men sommeren har vært temmelig fraværende. Vi skal nå til feriebyen "din" i sommer :-). Søstra mi bor i Drammen, så vi ender vel der om ei knapp uke. Håper finværet du beskrev holder seg!!

Fortsatt god sommer :-)

Bling - our elf on the shelf sa...

Don`t get me started...
Denne sommeren kan de putte der du vet, djizess altså. Her ute hadde vi en skikkelig flott dag i juni, det var tilfeldigvis Rebecca sin bursdag, nemlig st.hansaften. Kjekt det, så fikk vi i det minste kost oss den dagen. I juli kan vi skilte med to flotte dager, resten er enten så der, eller det regner, regner og regner. Og er det opphold i regnet, ja d titter jo ikke solen frem av den grunn... Noe som betyr at vi blir spist levende av mygg og knott. O`lykliga gatan...
Men nok sutter! Flotte bilder du har tatt Hilde. Kansje det er det jeg også skal gjøre? Gå ut å prøve å se det vakre i det deprimerende værbildet ;))
Håper alt står bra til med deg min venn.
Klem

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin