tirsdag 19. januar 2010

ABC i ord og bilder runde 2 - Q


Da var vi her igjen, ved denne bokstaven som er så malplassert i vårt alfabet. Q. Hva nytte gjør den i språket vårt? Ingen slik jeg ser det. Men den er nå engang her, og et meieri har jo funnet god nytte i den og det er jo fint for dem.
Jeg velger å gå til det italienske språket når jeg velger ord i dag jeg. Og for dem som ser på bildene før noe tekst leses, så er det kanskje ingen overraskelse at ordet da blir Quattro - som betyr fire.
Og fire står for mine fire ordentlige tantebarn, dvs. de barna mine søstre har fått.


Helene er i stor grad tantejente. Ei omtenksom og utrolig snill llillesøster som blir 12 år i år. Jeg er så rørt over å føle meg så elsket som jeg gjør av henne.

Camilla er storesøster, og veldig glad i dyr. Hun er veldig veldig glad i far (farmors mann), og er snart tenåring.

Martin er en spirrevipp av en 6 åring og har en trillende latter som det er umulig å ikke la seg smitte av. Han har verdens mest blå øyne og de glitrer når han treffer fetteren, som er hans store helt.

Og her er helten. Thomas som er i sitt 16 år og storebror. En aktiv fyr som liker det meste hva angår sportslige aktiviteter, og fotball og slålåm står meget høyt i kurs.

Jeg er så glad for at jeg har disse fire i livet mitt, og det er en trøst i vår barnløse verden. Men den tiden jeg bruker med disse gjør meg jo også enda mer klar over hva vi faktisk savner i livet vårt.

Nå nærmer jo alfabetet seg slutten, men om du likevel kunne tenke deg å henge deg med, eller bare for å ta en titt på andre innlegg om denne umulige bokstaven så smetter du inn til Petunia

Posted by Picasa

5 kommentarer:

Bling - our elf on the shelf sa...

Ser ut som kjekke nieser og nevøer Hilde. Ikke rart du er stolt :))

TorAa sa...

Hvilke flotte Quatro søskenbarn.
Nydelige bilder også.

Kathrine 'Glimt' sa...

det var en herlig quartet ;)

Living next to me sa...

flotte tante barn du har , en blir like glad i de som barnebarn .Og en flott Q, vae de. F

Petunia sa...

Jeg beklager at jeg kommer så sent på besøk. Dagene går i fra meg og plutselig er det torsdag og ny bokstav.
Herlige tantebarn du har!!
Kan godt forstå du er stolt og jeg tror nok at de synes du er verdens beste tante også!
Skjem dem bort sier jeg!!! (Og så sender du dem hjem til foreldrene når de begynner å bli vanskelige;))Snakkes på R eller på FB!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin