onsdag 7. oktober 2009

Været....


"Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær" er et mye brukt uttrykk. Å herregud som jeg misliker det uttrykket. For det finnes nemlig dårlig vær. Jeg tør påstå det at når det regner bortover for femte uka på rad (og da snakker vi hver eneste dag, hele dagen og hele natta), det er umulig å holde seg tørr med det beste regntøyet som finnes og selv trusa er bløt etter to timers utelek i barnehagen, og man må ha vadere for å kunne forsere vannstanden i sølepyttene, ja da er det pokker ta meg dårlig vær.

Hvordan oppsto egentlig det uttrykket? Hva slags gjøk var det som sa det? Skulle gjerne visst det og tatt en alvorsprat med vedkommende gitt.

En dag vi satt i barnehagen og spiste så var det plutselig en som sier: Hvem slo på lyset? Først forsto vi voksne ingenting, for lyset hadde jo vært på hele tiden. Men så forsto vi hva han mente, for sola viste seg fram ute mellom alle regnbygene og det ble utrolig lyst inne hos oss.

På disse regndagene vi har fått i en noe raus dose nå i høst så er det kjempemørkt hele dagen, så det blir nesten et sjokk de få gangene sola stikker innom.

Og nå håper vi at sola tenker på å besøke oss snart igjen, for regntøyet mitt tåler snart ikke mer!!! Det trenger pause fra de påtrengende vanndråpene som kommer i millionvis hver eneste dag...

Vær så snill og STOPP!!!!3 kommentarer:

Randi sa...

og i morgen kommer soooola!! og da skal jeg ut og gå laaaange turer og bare være ute!

Bling - our elf on the shelf sa...

Jeg elsker deg Hilde *knegg*
Jeg mener også at dette er det teiteste utsagnet noensinne. men man må kansje bo her ute for å skjønne det ;)
Hvordan er formen, og hvordan går det ellers?

Linn's lykke sa...

Hei Kjære Hilde!
Har lest igjenom bloggen din nå, er ikke så ofte jeg har tid til å LESE, når jeg er innom hos deg og andre blir det ofte til at jeg titter på bilder og raser fort over...tiden strekker ikke til! (når jeg har tid er jeg stort sett for sliten til å lese) Tenk om vi kunne fått en fin oktober nå...med masse solskinn, tørr bakke og deilig luft, det tror jeg vi trenger!
Savner deg min gode og trofaste venn! Glad i deg!! og tenker veldig mye på deg akkurat nå:-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin