fredag 21. august 2009

ABC i ord og bilder # 25



Oj oj oj, nå nærmer det seg slutten på dette her. Men først må vi vel få gjort unna noen flere vanskelige bokstaver og denne gangen er det faktisk Y. Jeg velger det noe diffuse ordet Ymse, av den enkle grunn at jeg rett og slett ikke aner hva annet jeg skal velge.
Ymse betyr forskjellig, og derav bildevalget. Alle bildene er tatt i Danmark under årets sommerferie. En ferie som forøvrig frister til gjentakelse, for vi trivdes der.


Like ved der vi bodde var det en liten skog, og der vokste eføyen vilt. Vakkert der den snodde seg oppover trærne, men den tar visstnok knekken på trærne også. Det er jo trist da, men flott var det å se ihvertfall.


Vi hadde trampoline i hagen til vårt sommerhus, og den ble flittig brukt av de yngste av oss (dvs. de under 15). De hoppet ofte og lenge. En annen stakkar ble jo sliten av å se på. Men det skal sies at jeg var oppå jeg også og fikk til de utroligste ting . Like grasiøs og spretten som denne 11 åringen skal jeg riktignok ikke skryte på meg å være, men det skulle bare mangle med 26 år flere og ihvertfall dobbelt så mange kilo som denne jenta..he he


Vi prøvde å røre litt på oss i vårt sommerparadis, og da tok vi i bruk joggeskoene og gikk noen runder rundt på området. En kveld vi var ute hadde himmelen denne fargen. Ganske så flott.


Og jammen ble ikke jeg tatt bilde av også. I Legoland kjørte vi et sightseeing-legotog, og da ble det et bevis på at jeg også var tilstede. Ellers befinner jeg meg stort sett bak kameraet og trives aller best der. Men dette er altså meg om noen lurte...

Hvis du leser dette og ønsker å se flere innlegg om bokstaven Y, anbefaler jeg et besøk hos Petunia, der ligger en liste med linker til alle de andre som er med på dette.

Posted by Picasa

12 kommentarer:

Malys krok sa...

Ymse var jo smart å bruke, for da fikk du samtidig vise de fine bildene fra legolan. Artig å se gilde av deg også, en koselig ung dame. Takk for kommentaren! Hilsen Margit.

Petunia sa...

Ymse er jo et veldig brukervennlig ord og helt genial her på ABC'en!
Godt kommet på - det må jeg si!
Kjekk ferie i Danmark ser jeg!
Nå med yngstemann bør vi komme oss til Legoland. Jeg har ikke vært med de to eldste, men minsten er 11år nå, så det er vel kanskje på tide før han blir for gammel. Eller kanskje vi skal vente på barnebarna. Eldstemann er blitt samboer, så da kan alt skje;)

Anonym sa...

Mange som sliter med Y, så Ymse synes jeg var et alldeles passende ord for ukens bokstav! Ha ei fin helg:)

drengen sa...

Ymse er et ypperlig valg på Y. Herlig løsning og flotte bilder.

Unknown sa...

Danmark er flott. Var der selv i sommer. Legoland og hele pakka.

Turid sa...

Dette var jo lurt, så fikk vi se dine flotte bilder fra ferien! Nydelig den kveldshimmelen! Koselig å "hilse" på deg også;-)

Rimkogeren sa...

Ymse er et herligt ord. Det lyder bedre end vores diverse. Med valget af ymse har du klaret en fornem Y-løsning.

Mariann S sa...

Ja, det var ymse fine feriebilder :)
God helg til deg :)

Anonym sa...

Det Y klarede du da fint, og så fik Danmark lidt gratis reklame, tak ;-)

Her på Lolland har vi mange gamle træer, som er omviklet af eføy, og det er flotte syn året rundt!

Grethe sa...

Her var det ymse bilder - stilig valg på Y. Vi har også vært i Danmark i sommer og vi ønsker oss tilbake alle sammen. Herlig land. Ønsker deg en fin helg :0)

Unknown sa...

He he, ikkje berre du som trivst best bak kamera...
Må innrømmast at det er ytterst få bilder av meg i omløp.
Fine bilder, og Legoland høyrer liksom med når ein er i Danmark!!
Trampolinebildet var knall:0)
God helg

Morten Pedersen sa...

I legoland har vi også vært, bare se her:

http://blog.winesworld.no/index.php/legoland-danmark-mer-enn-bare-lego/797/

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin