lørdag 6. juni 2009

Drømmer!

Jeg satt, kanskje ikke helt tilfeldig, og kikket på fritidseiendommer på nett da jeg ramlet borti denne eiendommen på Kreta, i en by som heter Plaka. Jeg har ikke vært der, men det gjør ikke noe når man finner noe som ser sånn ut. Hit kunne jeg ha flyttet i morgen kjenner jeg. Det traff meg rett i hjertet, og heldig er den som har råd til å kjøpe seg dette stedet..
Kanskje jeg skal satse på at vi tar toppen på Lotto i kveld.....

Denne uteplassen kunne jeg godt hatt
Og dette kjøkkenet da...ikke for at det er så utrolig vakkert, men så trivelig.

her er uteplassen igjen gitt.


Og jeg kjenner jeg blir het i kinnene av disse bildene.
Jeg vil jeg vil.....
PS! boligannonsen er å finne her9 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

Det hadde ikke vært meg i mot å eid et slikt sted nei...Utrolig sjarmerend eog vakkertO=)

Nyt kvelden ...
Klem O=)

Fredhøy - Gro sa...

Nydelig! Har du lest boka "Øya" av Victoria Hislop? Handlingen er i Plaka:)

~♥~ Monica S sa...

Mmmmm det såg deilig ut ja... eg har også ein plass eg drøymer om.. men det er et skikkelig oppussings prosjekt... og prisen er laaaaaaangt over det eg nokon gong kan betale, sjøl FØR oppussing..

MEN det er lov å drøyme..

Monica

Camilla Elstad sa...

Takk for kommentaren! :)
Og for et flott utested! :D

Beyla sa...

da stemmer jeg for at du vinner i lotto, og at jeg kommer og besøker deg! :D

og mere merker ble det selvsagt, for plenen måtte jeg jo bli ferdig med før bursdagen imorgen, og når plenen var tatt syntes jeg det så fryktelig shabby ut med flott plen og stygge kanter, så da fant jeg frem kantklipperen, og nå verker skuldre og armer og fingre og alt sammen. da er sommer! ;) men gubben hørte kjeftinga mi over hørselsvernet, så da blir det ny klipper sporenstreks. Med 3 mål som skal klippes, masse dumper og snurrer og trær planta og sagd ned igjen de dummeste plasser tar det ganske nøytaktig 10 timer å klippe hele røkla.

Marie sa...

Vakkert...

Kari sa...

Dette huset leide vi sommeren for noen år siden og..ja, det var en drøm. De som eier det har en utrolig god smak og absolutt alt var nøye gjennomtenkt da de pusset det opp. Huset var så hyggelig at vi koste oss vel så mye der som på stranden...

HildeS sa...

Din heldiggris Kari som har vært på ferie i dette huset.. Å som jeg misunner deg det.. Kan ikke du kjøpe det da, og så kommer jeg og leier det innimellom..

Sommertid sa...

Jeg har ikke vært i huset/eiendommen..men har vært en del i området..Souda, Almirida. ca 10 km fra storbyen Chania..og ikke langt fra flyplassen...i Souda ligger et ganske så stort militært anlegg..og det er ikke langt unna fra Eiendommen...Men..eiendommen var skikkelig fin og innredet med fine farger.
Akk..man skulle hatt vunnet i lotto ja..men da ville jeg valgt et annet sted Kreta...er jo såå mange andre flotte steder :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin