fredag 21. november 2008

På tur i skogen

Som enkelte vet jobber jeg i barnehage, og etter et vanvittig uvær i går så var det nesten ikke til å tro hva som åpenbarte seg for oss i dag.... et aldeles nydelig vintervær...
Og med turdag på timeplanen bars det til skogs... De stakkars små vasset i snø til låra og vi voksne syntes også det var tungt. Og så hadde jo jeg glemt igjen kameraet i sekken. Men med mobil kan man også ta bilder, og dette ble resultatet.

Flotte vinterbilder vi ikke får tatt ofte her oppe.. Som regel har vi mer slaps og sølevær enn gnistrende vinterføre.. Det ble kjørt opp skiløyper i ettermiddag så de som liker å gå på ski får benyttet seg av flotte løyper i marka.
4 kommentarer:

Anonym sa...

Flotte bilder, men så får vi nå håpe at snøen holder seg slik også da (tviler at den blir liggende så veldig lenge). Dere fikk nå trimmet skikkelig både små og store iallefall.

Linn's lykke sa...

Utrolig at bildene blir så fine med mobilkamera :-)
Ser ut som dere hadde en flott dag :-)
Har lagd julekort i dag jeg, så det kommer nok et i posten til deg... Klem

Anna Lisa sa...

Oj!!! For noken flott bilder du har tatt!!! Elska slike naturbilder.

Takk for helsinga :) Det var godt å få puste ut om mine tankar ang julestria og stress. Kosa meg med adventtida og syns det er koselig med alle fine lyse her heime og rundt om kring.
Ha ei fin veke
Klem

Anonym sa...

Nydelige vinter bilder du har tatt.Ønsker deg en flott adventstid.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin