tirsdag 23. september 2008

Den franske riviera i september

14 september reiste ei venninne og jeg til Nice, for en uke med sol og varme og opplevelser. Vi har vært venninner i 25 år og syntes at vi måtte feire dette vennskapet med en tur. Og for en tur!
Nice var rett og slett et vakkert sted, og til tross for tidspunktet vi reiste på hadde vi stort sett godt og varmt vær.

Disse øverste bildene er tatt fra gamlebyen; en vakker bydel med trange gater og detaljrike hus.Disse bildene er tatt fra ulike steder rundt om i Nice, men felles for dem alle er at de beskriver den vakre byen på en fin måte. Skal jeg klage på noe så må det være stranden, for den har ikke sand men små steiner og det var tidvis ubehagelig å gå ut og opp av vannet pga steinene.. Ellers er jo ikke franskmenn veldig glad i å snakke engelsk, hvilket vi opplevde på særlig restauranter.. Vi snakket engelsk til dem og de svarte på fransk.. Da vi ba dem om å snakke engelsk, varte det et minutt eller to og så var de tilbake til fransk.. Ikke så lett når man ikke kan språket selv.. Men det var bagateller, og jeg ønsker meg tilbake dit en eller annen gang.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Så flotte bilder fra Nice ! Kjenner at jeg har lyst dit igjen , en flott by ! :)

Josefine (HB)

Anonym sa...

Enig med deg Josefine, Nice er en flott by. Jeg koste meg veldig der, og har også lyst tilbake dit..
Takk for besøk i bloggen, det er alltid koselig.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin