tirsdag 6. april 2010

ABC i ord og bilder runde 2 - Ø

Det har vært påskeferie og jeg kom ramlende hjem i dag, etter en snau uke i Drammen hos familien. Dårlig vær til tross, det er alltid godt å være sammen med søstrene mine og deres familier. Får brukt litt omsorg på nieser og nevøer også, og får litt omsorg tilbake.
Omsorg får jeg jo hjemme hos samboeren min også, men det blir noe annet av barn.

Men nå er det jo Ø dette dreier seg om, og jeg har hatt ordet klart lenge. Bare ordet. Ingen ide om hva jeg skulle bruke som illustrasjon. Men det kom til meg på vei hjem i dag. Dessverre ble jeg så forfjamset at jeg ikke fikk stoppet og tatt bilde. Men jeg har det i bakhodet og skal prøve å få tatt bilde neste gang jeg passerer.
Ordet jeg har valgt er Øyeblikk. I løpet av livet opplever man øyeblikk som man aldri glemmer. Det kan være bittesmå hendelser som fester seg, eller det kan være store, øyeblikk av glede eller sorg. Akkurat dette øyeblikket jeg skal fortelle om nå er nok ikke av de viktige, men heller morsomme.... og det ergrer meg grønn at jeg ikke fikk tatt bilde.

Det har seg sånn at jeg har kjørt et langt stykke i dag, både med fly og bil. Man blir litt lei etter nærmere fem timer på veien, og for øyeblikket er det rimelig mye telehiv på de norske veiene også. Så det ble en heller ukomfortabel tur. Tjue minutter før jeg er hjemme ser jeg plutselig noe som ser ut som et digert sankthansbål - før det blir tent på. Da jeg kommer litt nærmere viser det seg at det er en smarting som har bygd seg GARASJE av en drøss europaller. Snakk om å ha fantasi da!!!!!
He he, morsomt påfunn synes jeg. Men fin var den ikke.

For andre innlegg om Ø ta turen til Petunia.

6 kommentarer:

Vilt og vakkert sa...

Heisann! Sønn og samboer har laget seg sofabord av ball, malt den og satt hjul på. Det ble, la meg kalle det, sjarmerende...
Ha ei flott uke!

BirtH sa...

Hæ? Går det an? Den garasjen skulle jeg likt å se. Gleder meg til du får tatt bilde!
Øyeblikk synes jeg var et virkelig godt valg. :-D
Ha en fin dag!

Nefertari sa...

åh så kult da hehe, kan du ikke legge ut bilde a?

Petunia sa...

Ja, her kreves bilde!!! Kjempe!!!

Living next to me sa...

hei ja den garagen skulle jeg gjerne sett

sissel sa...

Skjønner at vi har sett samme garasjen,det ble nesten så KR kjørte i grøfta for han ble helt forfjamset - Skikkelig kreativt synes jeg. Fikk dessverre ikke tatt bilde jeg heller og det irriterer meg grønn.
s

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin