søndag 28. mars 2010

ABC i ord og bilder runde 2 - Æ

Nå er det bare tre bokstaver igjen, og jeg kjenner at det skal bli godt. Har litt bloggetørke for tiden, og ingen fantasi overhodet. Men det ble nå et innlegg omsider om Æ også. Og ordet jeg velger er Ærlig talt.
For her dreier det seg om fisketur. Det er jo rett og slett ulidelig kjedelig. Grunnen til at jeg ble med i dag var nettopp for å få tatt noen bilder av en fiskende mann. Været var nydelig så jeg koste meg - en stund. Men det dreier seg om venting og venting og venting. Boring!!!!
Jeg kjeder meg minst like mye på fotballkamp, og derfor har jeg ikke vært på så mange. Jeg ser ikke hva som er spennende med hverken fisking eller fotball, så jeg holder meg derfor unna.
Men nok om det. Her er ihvertfall noen av bildene jeg tok under dagens fisketur.
Ingen fisk sier du? Nei, det var ikke en ørret å se - ingen annen fisk heller for den sakens skyld.Jeg fotograferte ikke bare fiskeren i strømmen der vi var må vite, så her er litt annet også. For flere innlegg om Æ må dere smette innom Petunia.

Jeg ønsker alle sammen en riktig så God Påske. Selv skal jeg jobbe et par dager til og deretter vender jeg nesa mot Drammen for noen dager med bypåske i år.Posted by Picasa

6 kommentarer:

Petunia sa...

Du fikk da fanget noen bra bilder da Hilde!!! Ikke så verst fangst det heller!
Nei, fisking er kjedelig. Jeg pleier å sovne i båten. Legge rmeg godt ned på en stranmadrass, så får de andre stå for middagsmaten!
Fotball er ok, men det kommer jo helt an på hvem som spiller da!
Kos deg i Drammen og skulle bloggelysten bli for stor, så er du velkommen til "AFTER SKI" inne hos meg... Ta en titt hos meg på hva det går ut på:)

Melusine sa...

Enig! Fisking er ganske kjedelig, men du fikk da tatt noen flotte bilder. Spesielt godt liker jeg nummer 3 :)

Lisbeth. sa...

Hei og hå, virkelig flotte bilder du, kjenner jeg får litt sommer følelse nå, fisketur med bål og pølser på pinne.. ja takk begge deler :) Ha en riktig god påsketur.

Ellen sa...

Fisking er kjedelig ja... helt til man får fisk.. da kan det bli moro! Men ikke slik fiske fra land. Det er KUN kjedelig!!

Fotball ser ikke jeg heller på. Noen ting får mannfolka ha i fred!

God påske til deg.

Sommertid sa...

Å fotografere er moro...men fisking og fotball..nei takk !

En bypåske i Drammen blir sikkert fint. Du får kose deg så godt du kan, og har du lyst så kan du jo bli med på after ski..det skal jeg !

God Påske :)

TorAa sa...

Det er spennende å fiske, men det kan også til tider være gørr kjedelig.
Særlig å høre de villeste fiskehistorier.
Da kan det være viktig å si:
Ærlig talt, hvor stor var den fisken egentlig?

Ha en fortreffelig påske

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin