søndag 31. januar 2010

ABC i ord og bilder runde 2 - S

Litt travle tider, men jeg skal få gjort ferdig denne ukas oppdrag også før jeg setter meg i bilen og kjører bort. Det nærmer seg slutten på alfabetet igjen, og denne uka er det S som står i fokus.
Og hva skulle man velge da?
Jeg føler at jeg gjentar meg selv, men men.
Jeg velger Sjø denne gangen, og jeg tror at akkurat disse bildene ikke er publisert før. Men jeg garanterer ikke at dere ikke har sett dem før altså. Alle bildene er tatt lokalt her i nord-trøndelag.

Dette bildet fra helt blikkstille sjø tok jeg en varm sommerdag da vi var ute med båten. Ikke noe er som en båttur når det er så rolig  rundt en. Det er en helt fantastisk følelse.
Her var vi også på båttur men hadde gått i land på Sør-Gjæslingan. Et gammelt fiskevær uti havet ved Vikna. Det finnes utrolig mange små skjær og øyer her ute, og på dette bildet ser man noen få av dem.
Vi har stor forskjell på flo og fjære her oppe, og her er det virkelig fjæra, De to strendene dere ser på dette bildet er dekket av vann når floa står på.
Knipset dette en dag i november da vi var ute og gikk. Holmer og skjær i lange baner her også.

Dette ble ukas innlegg som gikk unna i en fei.
For flere og kanskje langt mer interessante innlegg om S, anbefaler jeg en tur til Petunia.Posted by Picasa

11 kommentarer:

sissel sa...

Flotte sjøbilder, og jeg ser nå sjåen min jeg da på bildet fra Gjeslingan:)

Henny sa...

Flotte billeder. Især det første er helt fænomenalt!

Margareth sa...

Nydelige bilder! Jeg elsker sjøen, er bare helt fantastisk sted å være om sommeren:-)

Living next to me sa...

ikke gjør det noe at du gjentar deg når det er så vakkert, nesten så en gir etter for maset om båt. Men så kan havet nytes fra vindu også . MEN det er vel ikke det samme . Jeg likte nr 2 best jeg da. F

Malys krok sa...

Dette var vakre bilder! Utrolig hvor mange småøyer det er der. Flotte bilder som det er fint å se på en kald januardag. Men snart er det februar! Ønsker deg en fin kveld og en god ny uke. -Margit-

Anonym sa...

Enb herlig S. Men så har du da flotte motiver å hente fra Sør-Gjeslingan. Jeg pleier å si at jeg vet ikke hvilket vær det er, dersom jeg ikke ser havet. :)

Randi sa...

Her skulle jeg gjerne vært en tur. Tenker hver sommer at vi skal ta ei helg her ute ved Sør Gjæslingan....men ennå har det ikke blitt noe av. Så får vi se til sommeren om vi får presset inn ei helg:-)

Anonym sa...

Så nydelige bilder. Flott natur her oppe. Ha en fin kveld!

TorAa sa...

Sjø og skjærgård. Fantastiske bilder. Må vi få en finn sommer.

Petunia sa...

Nydelige sjø bilder og man kan jo bare lengte til sommeren. Litt vanselig å fatte at det noen gang skal bli sol, sjø og strand igjen på oss når jeg ser ut av vinduet. Her i Bergen snør de igjen og det som regnet bort i forrige uke, har vi fått tredobbelt igjen.

Hvis du vil ha bort det picasa maerket ditt i innleggene, så kan du når du er inne i blogger sitt redigeringvindu for innleggene, markere picasa merket med blått og trykke delete. Av og til må du gjøre det to ganger for å få merket bort.

Likte S innlegget ditt veldig godt!

Rimkogeren sa...

Her gad jeg godt sidde i en båd med fiskestangen og en god kop kaffe - Smukke billeder.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin