torsdag 21. oktober 2010

Ønskebarnet


Nest siste bokstav i den tredje runden denne gang, og jeg kjenner at fantasien er ganske fraværende etter å ha hengt med i alle rundene.
Men man finner jo alltid noe å blogge om, og her er mitt innlegg:
 
Hva har så disse fugleeggene med Ø å gjøre kan du nok spørre deg nå, og nei, det er jo selvfølgelig ikke ørneegg. Jeg er skikkelig dårlig på fugleegg og aner ikke hva slags egg dette er, men samboeren min har fortalt det ørten ganger.. Interesserer meg ikke heller forøvrig, jeg var mest opptatt av å få tatt bilde jeg.
Og sammenhengen til ukas bokstav kommer her.
Vi skal straks igang med nytt ivf-forsøk (assistert befruktning), og jeg ønsker at hormonene denne gangen skal gi meg like mange egg som det var i denne kassen. Mange praktfulle egg som kan gi meg minst ett ønskebarn.
For nå synes jeg det er vår tur.
Vi har vært prøvere i fem år nå, og forsøkt ivf i snart fire av dem. Og man blir frustrert og lei og ikke minst redd for at man skal ende i den statistikken som forblir barnløse, hvilket ikke er særlig ønskelig. Vi hadde jo ikke gått gjennom dette gang på gang om det ikke var viktig for oss å få barn.
Et forsøk innebærer ikke bare inntak av fryktelige doser med hormoner - jeg har unnsluppet bivirkninger så langt - men det er jammen en belastning for psyken også. I en periode med forsøk så kretser ihvertfall alle mine tanker kun rundt det som skjer, og det blir man sliten av. Og jeg gruer meg alltid til egguttakene, for de er grusomt smertefulle. Jeg kjenner at jeg får vondt i magen av å tenke på det forestående egguttaket. Grøss og gru! Men jammen er det verdt det om premien blir et levende lite menneskebarn neste år.
Jaja, om du vil lese flere innlegg om Ø på blogger rundt om så finner du alt du trenger å vite inne hos PetuniaPosted by Picasa

12 kommentarer:

Petunia sa...

Jeg håper virkelig at ditt høyeste ønske skal gå i oppfyllelse og krysser fingrene for at det går slik dere håper på. Jeg kan så godt forstå hvordan dette må ta på psyken. Du er tøff som klarer å blogge om dette og vi er nok mange som heier på dere <3

TorAa sa...

Ingen enkel sak å håndtere. Det vet vi noe om, så jeg ønsker dere virkelig at dere lykkes.

Kamelryttersken sa...

Ja, nei det er ikke enkelt alltid. Godt at du deler med oss og lykke til :)

Inge sa...

Mit største ønske for jer er at I får jeres ønskebarn.. :-) Smukt og dybt indlæg.. Klem til dig. :-)

Maria G sa...

Jag får tårar i ögonen när jag läser ditt inlägg. Ska hålla tummar och tår för att det ska gå vägen denna gången.
Stor kram & Trevlig helg!

Ps: Bilden med fågeläggen är sååå fin!

Mona sa...

Vilket vackert fågelbo. Förstår att det måste vara frustrerande när ni hållt på så länge. Jag hoppas innerligen att lyckan ska stå er bi!

Vilt og vakkert sa...

Heisann!
Krysser fingrene for et ønskebarn. Lykke til ;:OD)

Bling - our elf on the shelf sa...

Jeg vet hvordan du har det. Hvilke tanker som svirrer og hvor inderlig ønsket er.
Og ikke minst vet jeg hvor hart dette virker inn på psyken. Selv var jeg masse sykemeldt i den tiden jeg gikk på hormonene.
Dette skal lykkes Hilde, det MÅ lykkes.
Du har liksom vært der under hele min prosess, en støtte både for meg og andre. NÅ er det virkelig din tur, og jeg krysser alt som krysses kan vennen min.

Klem

Malys krok sa...

Håper virkelig det lykkes denne gangen, slik at dere får et etterlengtet Ønskebarn! Skjønner godt at dette tar på psyken! Ikke lett å konsentrere seg om annet, nei!
Ønsker dere masse lykke til!
Takk for hilsen! -Margit-

Lotta sa...

Vilket ubnderbart inlägg...
jag skall hålla bådetummar och tår för att det skall gå bra...Lycka till!
Kramizzzz
Fin bild förresten.
Mysig helg!!!!!

Helle K. sa...

Du får mine bedste ønsker med på vejen :) held og lykke.

Irene sa...

Kjære deg Hilde ... for et sterkt innlegg! Jeg håper så inderlig dere lykkes denne gangen. Jeg har ingen anelse hva dere går gjennom, ikke minst du med alle plagene som må til. Syns du er flott som deler dette med oss andre! Krysser fingerene for dere!

Klem fra Irene

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin