søndag 19. september 2010

Waterfalls......


En kraftig høstforkjølelse har tatt meg, og jeg har vært på felgen siden fredag. Men nå skal jeg ihvertfall få surra sammen et innlegg om W. Ikke noen enkel bokstav i denne runden heller, og det blir verre og verre runde for runde. Så derfor blir det et låneord igjen.
Waterfalls, eller fosser som vi liker å kalle det her i landet, er fantastisk å se på. Jeg har vel ikke så mange enorme fosser å vise fram, men de små kan være vel så fascinerende. Her en miniatyr fra Valdresflya.
Dette er fra Island, men jeg sliter litt med å huske hva den heter. Den ligger ihvertfall nord i landet, og ikke så veldig langt fra Akureyri mener jeg å huske...
Her har jeg ikke vært, men dette er et imponerende skue. Stjålet bildet fra art.com og jeg tror jammen at Niagara Falls står på ønskelista mi nå.

For andre innlegg på W så er det hos Petunia du finner oversikten.Posted by Picasa

5 kommentarer:

Petunia sa...

Huff, har jeg hostet på deg inne på facebook kanskje??
Er det det samme som jeg har hatt, så sitter det godt i en ukes tid og så avtar det gradvis... Etter to uker er du tilbake til ditt gamle jeg;)
Slik var det i alle fall for meg. Det verste var egentlig ikke forkjølelsen, men at jeg var så trøtt hele tiden.
God bedring til deg og min erfaring er at det bedre å ta seg en dag eller to under dynen enn å slite seg ut på jobb og hangle mye lengre.
Bildene dine og valg av ord er kjempebra! Det bruser godt i fossene her i nabolaget også etter en uke med styrtregn.
Ikek at jeg har fosser av slike trørrelser som dette som nabo, men den som ligger litt oppe i veien her, hadde vokst seg dobbel så stor i løpet av helgen og man kunne ikke snakke sammen når man passerte den.
Håper du fort blir frisk igjen:)

Inge sa...

Wow nogle flotte billeder af vandfald... Flot w-indlæg

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ja, om du mangler fossefall går det vel an å lage et lite ett i badkaret eller noe? Ikke så imponerende som de du viser fram da...
God bedring.

Kamelryttersken sa...

Kom et par forslag om wisky i forbindelse halsonder og andre uhumskheter i luftveiene fra andre bidragsytere på ordleken. Om det ikke funker, så er det da bevis på omtanke og omsorg?

God bedring, nå har du god anledning til å ta litt kvalitetstid for deg selv, med eller uten wisky :)

TorAa sa...

What? Took me a week to realize I have not commented these wonderful Waterfalls.

Now, it's done;-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin