søndag 27. juni 2010

ABC i ord og bilder runde 3 - K

Litt sen med ukens ABC, men bedre sent enn aldri sies det jo. Starter ferie på torsdag så da blir det pause i blogging en stund.
Uansett, her er jeg med ukens K. Som blir kraft..
St.hans aften var vi ute på båttur, for da hadde vi pussig nok fint vær. Ellers denne uka har det vært skikkelig høstvær, mens onsdagen ble veldig veldig bra.
Vi har noen snertne små vindmøller som lager kraft for oss, nå skal jeg altså ikke skryte av at det funker veldig bra altså.. For som regel så er det feil på flere av møllene slik at de ikke lager noe som helst...
Men vi har nå en hel haug av dem, og kanskje gjør de noe nytte for seg. Det plager meg ikke å ha dem i nærmiljøet, jeg synes ikke de gjør naturen mindre attraktiv. De passer ganske godt inn på det fjellet synes jeg egentlig.


Og de er sinnsykt store. Man er bitteliten når man står ved siden en av disse. Huset på disse propellene er like store som bolighus.For andre innlegg på K så er hele oversikten inne hos Petunia

6 kommentarer:

Veronika sa...

Heisann Hilde:) Så kraftfullt innlegg du har, flott;) Her har det vært storm omkring vindkraft eller ei, men det endte opp med nei.

Ønsker deg en flott ferie, og krysser fingrene for at du er heldigere med været i dagene som kommer:)

Gunsside sa...

Herlige bilder, det ser majestetisk og kraftfullt ut ;)
Lekker K.

Maria G sa...

Jag tycker inte heller att vindkraftverken stör. Nu har man vant sig vid att de finns :)
Härligt inlägg med fina bilder!
Ha en bra dag!

Henny sa...

Jeg synes heller ikke, at vindmøller generer noget særligt i landskabet, især ikke når man tænker på, hvad de står i stedet for! Men de kan godt larme en del, og derfor er det bedst at have dem langt væk fra menneskers bolig.

Petunia sa...

Jeg har faktisk ikke bestemt meg helt for hva jeg skal mene om slike vindmøller. Jeg vet jo det at vi må finne alternative kraftkilder, men å plassere dem slik i landskapet vet jeg ikke om jeg liker helt. Derimot så blir det jo fine bilder av det. Slik som dine.
Jeg har hørt noen si at det bråker noe forferdelig. Er det sant?

Annettes space sa...

Faktum er jo at vi ikke både kan forlange varig og billig energi og samtidigt lade os genere af møllerne i landskabet.
Personligt synes jeg der skal sættes mange flere vindmøller op rundt omkring.
Super indlæg :-))

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin