fredag 1. januar 2010

ABC i ord og bilder runde 2 - M og N


Henger litt etter her gitt, men bedre sent enn aldri. Juleferie og latskap er årsaken til mangel på blogging her i gården. Men jeg får vel ta meg sammen nå som det har begynt et nytt år, og kaste meg uti oppdateringene her.
M og N er de første bokstavene jeg har hoppet over og hva kan passe bedre som en start på det nye året enn en liten mimring fra fjoråret? Og deretter avslutte med nyttårsfeiringen i går.

I slutten av januar var vi i København, for å feire min samboers 40 års dag. Her har min storesøster tatt seg en velfortjent hvil etter at vi har vært i runde tårn og sett på utsikten. Det gikk rundt og rundt og man ble surrete i hodet av å gå der.

Dette er feriehuset vi tilbragte 14 dager i i juli. Pøt strandby ved Juelsminde kan anbefales. Været var ikke perfekt hele tiden, men et supert sted uansett.


Her har jeg tatt bilde av de krusningene som blir bak båten, og den båten blir brukt mye i sommerhalvåret. Det er så deilig å ta seg en tur på sjøen når anledningen byr seg og det gjør den ofte. På ettermiddager og helger fra mai til september. Deilig. Og jeg elsker å sitte og nyte blikket av nettopp dette. Vann fascinerer meg.


Paris ble besøkt i slutten av oktober, og her var vi bittelitt kulturelle og besøkte Louvre - eller det gjorde vi egentlig ikke. Vi var bare ute.... Det var såååå lang kø. Men det var fint ute også altså. Også så deilig vær.

Dette ble en liten mimrestund fra 2009, og det minner meg på at jeg nok snart må bestille en eller annen tur så jeg har noe å glede meg til  i år også.

I går var det Nyttårsaften, og den ble en rolig affære for min del. Vi bruker alltid å være hjemme da samboeren min og jeg. Vi spiser kalkun og koser oss. Deretter drar vi til Nærøysundbrua på Rørvik og ser rakettene. I går var de spesielt flotte og det var mange av dem. Men hva lå igjen hjemme? Jo, det gjorde kameraet. Dessuten har mammaen min bursdag på selveste nyttårsaften, så jeg får gratulere henne med overstått 64 års dag i går.

Hvis du ønsker å være med i denne bokstavleken så anbefaler jeg en tur til Petunia, der du kan lese regler og også finne andre innlegg om disse bokstavene.

2 kommentarer:

Petunia sa...

Godt nytt år!
Rolig nyttårsfeiring her også, men det er jo litt godt i dag!
Paris står virkelig høyt på listen min for reisemål jeg har lyst til å besøke. Litt misunnelig der ja!!

Grethebella sa...

Godt nytt år til deg.

Du har faktisk vært i tankene mine i julen, har lurt på om du var på disse trakter.
Hadde vært hyggelig å sett deg, altfor mange år siden sist.

Lykke til med alt som skal skje fremover. Dere går en spennende tid i møte.

Klem Grethe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin