fredag 16. oktober 2009

ABC i ord og bilder runde 2 - D


Ny fredag, og vi har kommet til D. Jeg har valgt dører, for av en eller annen grunn har jeg en fascinasjon for dem. Har ikke foreviget så mange, men jeg har sett på utallige opp gjennom årene. De jeg derimot har tatt bilde av er disse tre første under her. Den falleferdige hører til på tomten her, og kan vel knappest kalles en dør lenger. Men du verden så sjarmerende de er. Bilde nr. to og tre er fra Antibes i Frankrike, og disse er utrolig flotte synes jeg.. Kunne godt tenke meg å hatt dem på huset mitt.

Det nederste bildet er drømmedøra mi! Den ønsker jeg meg, men da må jeg først bygge på yttergangen, for den vi har nå er så bitteliten at det er rett og slett ikke mulig med en dobbeldør. Men det er utrolig flott med doble dører, så jeg misunner alle som er i besittelse av det.
Imens får jeg bare drømme om det, og håpe at jeg ser noen flotte dører å fotografere når jeg skal til Paris i neste uke.


God helg!


Smett innom Petunia for å se flere innlegg om D.Posted by Picasa

21 kommentarer:

ElinSire sa...

Å ja! jeg også har sånn fascinasjon for dører! Det er noe helt spesielt, syns jeg. Veldig flotte de dørene her :)

Tusen takk også for at du ville stemme på meg, det var jo veldig koselig gjort av deg :) Takk også for kjempekoselig kommentar! Alltid koselig når du legger igjen spor hos meg :)

Ha en flott helg!

Rimkogeren sa...

Tak.
Der findes kendte ting og ukendte. Imellem er døre - Åben, hvis du tør!

Margrethe sa...

Så morsomt å se at andre også er opphengt i dører. Selv går jeg rundt å tar bilder av dører samme hvor jeg kommer. Dører, gatelykter og skilt. Noen (de fra Ålesund) har jeg liggende på en av bloggene mine),
Er enig med deg i at doble dører er flott. Liksom litt herskapelig :-) God helg til deg.

Anonym sa...

Å den grå døra kan de godt montere her hjemme hos oss, den var bare fiiiin.
Ha en god helg

Petunia sa...

Jeg bare elsker dører og å gå for eksempel i byn og se på alle de forskjellige dørene, er ganske spennende.
Flotte bilder du har lagt ut!
Jeg slettet de to forrige linkene dine på mr. Linky og la deg inn på ny. Da ble det ikke så mye skrift! Når du gjør feil, så bare legg deg inn på nytt igjen og så skriver du bare navnet ditt som vanlig. Gi meg så bekjed om hvilken link som er feil og så sletter jeg den. Jeg er rimelig stand by om fredagene, så ubukelig link blir slettet fortløpende. Ha en finfin helg!

Henny sa...

Flotte døre!

Anne-Lie sa...

Härliga dörrar du bjuder på! Min favorit blir faktiskt den första - inte för att jag vill ha den på mitt hus men gillar bilden!

Marita sa...

Mange dører er som kunstverk alene. Har planer om å gå på dør-jakt med fotoapparatet i Drammen. Skal visst være mye pent å finne.

Evami sa...

Dører er fascinerende:) Å gå rundt å kikke på dører,lure på hvilke historier de forteller.. FLotte dører du viser:) Ha ei strålende helg:)

PRINSESSEDRØMMER sa...

Deler så absolutt din interesse for dører! Ender alltid opp med dør-bilder fra ferien... :-) Og disse her var jo nydelige! Likte spesielt den første.

God helg!:-)

Living next to me sa...

valgte nesten dører selv men endte på noe nærmere hjerte men vi har nesten maken til den hvite dobbel døren , ikke moro pusse den, men vi fikk den. Den lå på en låve , og skulle kastes, men vi hadde den i press i 3 mnd ,malte den hvit og satt inn glass, som skulle være "løse" og med enklelte gule innimellom oppe. OG den ble så flott, så giver fikk litt hake slepp og angret,
Dører er fasinerende .
F.

Mia sa...

En dør betyr så mye for huset ( våres er STYGG..)Ønsker meg så en ny, og nå vet jeg att den Rørosdøren jeg har lyst på har blitt erstattet av en Dør fra Provance, forelsket meg i den første franske du viste :)

linsky sa...

Så fine dører! :)

Mona sa...

Jag tycker också det är kul att fotografera dörrar. Det finns så många jättevackra. Och det är kul med gamla slitna också. Fina bilder.

Malys krok sa...

Flotte dører du har på innlegget ditt! Et godt bidrag for D! Hva skjuler seg bak dørene, tro? Flott det bildet du hadde på C og, caktus er flott! Og så alle de på en og samme plass! takk for kommentaren! -Margit-

Ellen sa...

Dører er virkelig spennende! Jeg er så glad i doble dører.. har lyst på det men har ikke plass eller hus som det passer til..

Ønsker deg en flott helg!

Kathrine 'Glimt' sa...

fine :)

Margrethes hus og hage sa...

Lekre dører, og et flott D-tema :) Dørene har mye å si for intrykket av huset.
Likte også godt favorittdøren din :)

Hilsen Margrethe

Camilla Elstad sa...

Den første døra var jo kjempefin, en sånn dør skulle alle med et fotoapparat ha hatt! :D
Ha en fin kveld ;)

Gunsside sa...

Kjempefin D
Jeg er også facinert av dører - og vinduer, ute og inne.
Drømmedøra di er lekker :0

Lappedamen sa...

Det var noen fantastisk flotte dører.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin