fredag 9. oktober 2009

ABC i ord og bilder runde 2 - C


Da var det igjen fredag, og her jeg går i min nesesprayrus så synes jeg på en måte at tiden går fort, samtidig som den snegler seg avsted. Hvorfor nesespray? Jo, det er assistert befruktningstid igjen, og da hører den med for å gjøre kroppen i stand til å produsere fine babyegg. Men det kommer mer om forsøket når det nærmer seg, nå var det bokstaven C som skulle til pers. Og denne slet jeg med i forrige runde, såsom denne runden. Men etter litt tids tenking, og med litt låning fra engelsk så landet jeg på Cactus. Disse litt rare men du så Hildevennlige plantene, som ikke trenger så mye stell. Det passer jo bra for meg som ikke husker på å gi det som vokser i vinduskarmer hverken vann eller gjødsel.


Jeg har noen eksemplarer av arten, men ingen som er så fine at jeg ser noen vits i å fotografere dem. Derfor viser jeg heller fram dette bildet som jeg tok i Frankrike i fjor, der jeg fant dette vinduet med forskjellige utgaver i. Kult!
For flere innlegg om C stikk innom Petunia for en titt, eller hiv deg med du også!Posted by Picasa

23 kommentarer:

Rimkogeren sa...

Held og lykke med næsespray og cactus :-)

mormonsen sa...

Sånn flott c og fint bilde. Vinduer med potteplanter på utsida, jeg lar meg alltid begeistre av synet når jeg reiser i andre og sørligere land. :)

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Artig C. Klarer å ta livet av cactus også jeg:)

Sommertid sa...

Lykke til med nesespray og hele opplegget der...måtte det resultere i 9 mnd venting på mirakelet.
og cactus ja..de er flott å se på men akk varsom..de stikker !
før klarte jeg faktisk å ta livet av flere cactuser..men se nå...nå klarer jeg faktisk å ta vare på andre litt mer krevende planter også...faktisk over flere år !

God helg :)

Anette sa...

Fint med kaktusar (cactus!)ute sådär. Jo, kaktusar är bra om man är lite glömst med vattningen.
Lycka till med "äggproduktionen" och allt runt omkring......Trevli helg! /Anette

Lene sa...

Hehe. Helt fantastisk bilde! Må være noen kreative mennesker som bor der!

Ha en finfin dag :)

ElinSire sa...

Det gjør jo ikke noe at du ikke hadde bilde av kaktusene dine nå når du kan vise frem til et så flott bilde fra arkivet! Nydelige blåtoner.

Ha en flott helg!

Camilla Elstad sa...

Kjempetøft! Tenk så kjekt å ha en temperatur ute som gjør at kaktusene kan vokse fritt i ei krukke på utsiden av vinduet ;)
God helg!

Petunia sa...

De eneste plantene som overlever hos meg så jeg bare digger valget ditt:)

Evami sa...

MAsse,masse lykke til:) Kaktus ja,jeg har faktisk ingen jeg,men da jeg hadde,greide jeg å ta livet av dem.De ble vanna ihjel!!!
FLott det bildet fra Frankrike:)

Mia sa...

Et koselig bilde, det er så inspirerende å se alle plantepåfunn de har i "syden", de har da planter litt overalt. Nesespray ?? Kan inget om dette, men det kan da ikke være snakk om vanlig spray mot forkjølelse eller ? Lykke til :)

Margrethe sa...

Ja det var et nydelig bilde. Og en spennende planteslekt du presenterer. Desverre er også jeg av sorten som tar livet av katuser. De er finest hos alle andre.

Anonym sa...

Synd at kaktus stikker så fælt. Lykke til med befruktningen - krysser fingre for at det ender med at lite barnevennlige kaktuser får fyken.

Henny sa...

Sikke et sjovt billede!

Bling - our elf on the shelf sa...

Hadde nok klart å drepe disse også jeg, det er jeg sikker på...
Jeg gleder meg sånn til å ruge sammen med deg ut i 2010, for nå er det vår tur, så det så! Skal bli spennende å høre mere om project baby *stor klem*

Charlotte - FO² sa...

Koselig bilde. Kjempe bra valg :)

Ha en super helg!

Anonym sa...

wow... skikkelig lekkert vindu. Sånn kunne jeg tenke å ha hatt, men det passer liksom ikke inn med husmorvinduer. Kaktusen min står fremdeles på utsiden, tror ikke den kommer inn igjen heller. Ha en riktig god helg!

Lappedamen sa...

Det var en original måte å pynte opp vinduet på. God bedring til deg.

linsky sa...

Fint bilde! Det var flotte kaktuser. Jeg har bare noen i miniatyr.
Lykke til med nesesprayen. :)

Living next to me sa...

Flott bilde , av en blomst som redder mange fra blomsterfritt hjem
God helg F.

Melusine sa...

Kaktus er en fin plante, og bildet ditt fra Frankrike er nydelig!

TorAa sa...

Å hvor du vekker minner i meg, fra i sommer, da vi var på biltur i Frankrike, igjen. Og kaktus da, en god løsning, og så fine de er her i dette vinduet.

Vet du hva, vi har opplevet virkelig store cactus. Store som trær. I Chile, Argentina og Mexico. Imponerende, intet mindre.

Mitt C-innlegg er her:
http://toraamusic.blogspot.com

文章 sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,AV女優,美女,成人圖片區,080苗栗人聊天室

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin