fredag 9. oktober 2009

ABC i ord og bilder runde 2 - C


Da var det igjen fredag, og her jeg går i min nesesprayrus så synes jeg på en måte at tiden går fort, samtidig som den snegler seg avsted. Hvorfor nesespray? Jo, det er assistert befruktningstid igjen, og da hører den med for å gjøre kroppen i stand til å produsere fine babyegg. Men det kommer mer om forsøket når det nærmer seg, nå var det bokstaven C som skulle til pers. Og denne slet jeg med i forrige runde, såsom denne runden. Men etter litt tids tenking, og med litt låning fra engelsk så landet jeg på Cactus. Disse litt rare men du så Hildevennlige plantene, som ikke trenger så mye stell. Det passer jo bra for meg som ikke husker på å gi det som vokser i vinduskarmer hverken vann eller gjødsel.


Jeg har noen eksemplarer av arten, men ingen som er så fine at jeg ser noen vits i å fotografere dem. Derfor viser jeg heller fram dette bildet som jeg tok i Frankrike i fjor, der jeg fant dette vinduet med forskjellige utgaver i. Kult!
For flere innlegg om C stikk innom Petunia for en titt, eller hiv deg med du også!



Posted by Picasa

21 kommentarer:

Rimkogeren sa...

Held og lykke med næsespray og cactus :-)

mormonsen sa...

Sånn flott c og fint bilde. Vinduer med potteplanter på utsida, jeg lar meg alltid begeistre av synet når jeg reiser i andre og sørligere land. :)

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Artig C. Klarer å ta livet av cactus også jeg:)

Anette sa...

Fint med kaktusar (cactus!)ute sådär. Jo, kaktusar är bra om man är lite glömst med vattningen.
Lycka till med "äggproduktionen" och allt runt omkring......Trevli helg! /Anette

Lene sa...

Hehe. Helt fantastisk bilde! Må være noen kreative mennesker som bor der!

Ha en finfin dag :)

ElinSire sa...

Det gjør jo ikke noe at du ikke hadde bilde av kaktusene dine nå når du kan vise frem til et så flott bilde fra arkivet! Nydelige blåtoner.

Ha en flott helg!

Camilla Elstad sa...

Kjempetøft! Tenk så kjekt å ha en temperatur ute som gjør at kaktusene kan vokse fritt i ei krukke på utsiden av vinduet ;)
God helg!

Petunia sa...

De eneste plantene som overlever hos meg så jeg bare digger valget ditt:)

Evami sa...

MAsse,masse lykke til:) Kaktus ja,jeg har faktisk ingen jeg,men da jeg hadde,greide jeg å ta livet av dem.De ble vanna ihjel!!!
FLott det bildet fra Frankrike:)

Mia sa...

Et koselig bilde, det er så inspirerende å se alle plantepåfunn de har i "syden", de har da planter litt overalt. Nesespray ?? Kan inget om dette, men det kan da ikke være snakk om vanlig spray mot forkjølelse eller ? Lykke til :)

Margrethe sa...

Ja det var et nydelig bilde. Og en spennende planteslekt du presenterer. Desverre er også jeg av sorten som tar livet av katuser. De er finest hos alle andre.

Anonym sa...

Synd at kaktus stikker så fælt. Lykke til med befruktningen - krysser fingre for at det ender med at lite barnevennlige kaktuser får fyken.

Henny sa...

Sikke et sjovt billede!

Bling - our elf on the shelf sa...

Hadde nok klart å drepe disse også jeg, det er jeg sikker på...
Jeg gleder meg sånn til å ruge sammen med deg ut i 2010, for nå er det vår tur, så det så! Skal bli spennende å høre mere om project baby *stor klem*

Charlotte - FO² sa...

Koselig bilde. Kjempe bra valg :)

Ha en super helg!

Anonym sa...

wow... skikkelig lekkert vindu. Sånn kunne jeg tenke å ha hatt, men det passer liksom ikke inn med husmorvinduer. Kaktusen min står fremdeles på utsiden, tror ikke den kommer inn igjen heller. Ha en riktig god helg!

Lappedamen sa...

Det var en original måte å pynte opp vinduet på. God bedring til deg.

linsky sa...

Fint bilde! Det var flotte kaktuser. Jeg har bare noen i miniatyr.
Lykke til med nesesprayen. :)

Living next to me sa...

Flott bilde , av en blomst som redder mange fra blomsterfritt hjem
God helg F.

Melusine sa...

Kaktus er en fin plante, og bildet ditt fra Frankrike er nydelig!

TorAa sa...

Å hvor du vekker minner i meg, fra i sommer, da vi var på biltur i Frankrike, igjen. Og kaktus da, en god løsning, og så fine de er her i dette vinduet.

Vet du hva, vi har opplevet virkelig store cactus. Store som trær. I Chile, Argentina og Mexico. Imponerende, intet mindre.

Mitt C-innlegg er her:
http://toraamusic.blogspot.com

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin